top of page
  • Foto van schrijverEmi

Welke optie van de wimperextensions moet ik boeken?

Bijgewerkt op: 23 okt. 2021

“Ik heb de One by one light geboekt, ik wil natuurlijke effect maar opvallend en veel volume”

  • Wat klopt hier niet? Want het klinkt toch een beetje ambivalent :) Zoals de naam al zegt one by one LIGHT is een heel natuurlijke, niet helemaal volle one by one set. Meer volume creëren met deze behandeling is dus niet mogelijk -> het effect wordt dan dus ook niet opvallend

Ik wil eventjes duidelijkheid brengen over de verschillende soorten wimperextensions, en over het feit dat de ene is duurder dan de andere, maar natuurlijk niet zonder reden.Met One by one sets kunnen stylistes geen volume creëren, het dient eerder voor lengte en krul te creëren, de wimpertjes zijn wel een beetje dikker en zwarter dan de natuurlijke wimpers, maar qua volume zal het geen groot verschil maken. En volle One by one set (GLAM) is heel mooi en geeft een volle, volumineuze effect bij dames met veel eigen wimpers. De verschillende volume technieken dienen meer volume te creëren. Deze opties zijn dan ook duurder dan one by one, de duur van de behandeling is ook langer, en er wordt veel meer materiaal gebruikt (van 3 tot max 20 wimperextensions per natuurlijke wimper!).

Tijdens Fast Volume werken wij met premade waaiers, dit maakt dat de set sneller klaar is, MAAR deze zijn duurder dan een doosje voor de Russian Volume techniek fast volume kan helaas ook niet goedkoop zijn. Dus hoe langer het zetten van een set duurt en hoe meer materiaal gebruikt wordt, hoe duurder de soort wimperextensions set is.


Als je dus graag meer volume wilt, dan is het verstandig om een volume set te boeken, en ja dat is duurder en duurt wat langer, maar wimperextensions zijn en blijven een luxe product / behandeling, en daarna heb je wekenlang plezier van je prachtige wimpers!
20 weergaven0 opmerkingen