top of page

Wil je graag meer omzet en winst draaien met je salon? 
Leer wimperextensions te zetten, een van de meest populaire behandelingen op dit moment, met weinig goede wimperextensions stylistes in het vak en super veel vraag naar de behandeling.

Wij bieden diverse opleidingen aan, zowel fysiek als in onze online academy.

Investeer in je toekomst en in je kennis, om zo je winstmarge te kunnen verhogen! Work smarter, not harder!Over de opleidster:
LashRoom by Emi is officiële wimperextensions trainer van Lash Art Pro, en officiële Powderbrows trainer van Browtycoon, en biedt diverse trainingen aan van wimpers en wenkbrauwen. Lash Art pro werkt samen met de beste trainers.
We bieden een zeer uitgebreid aanbod in wimperextensions trainingen aan voor zowel de beginnende als de ervaren artiesten. 


De cursussen worden door Emese Simon gegeven, Emese alias Emi heeft jarenlange ervaring in de wimperwereld. Zij neemt regelmatig deel aan cursussen en workshops om up-to-date blijven over de nieuwste trenden en technieken en zij heeft ook meerdere internationale prijzen gewonnen met haar werk.


Na het volgen van een cursus bij LashRoom by Emi ontvangen cursisten een exclusief Lash Art Pro certificaat, lifetime support en 10% korting voor alle producten en trainingen van Lash Art Pro (let wel, de korting is niet geldig op de e-books en cursussen van de online academy!).De cursussen zijn beschikbaar in Nederlands, Engels of Hongaarse (magyar nyelven is!) taal.

De datum van de cursussen: na overleg of op de datum dat vermeld staat bij een bepaalde cursus. Bij interesse in het volgen van een cursus gelieve een e-mail te sturen.

Via onderstaande knop kan je de info over de Powderbrows cursussen terugvinden.

image1 (37).jpeg
lash art pro logo.jpg
new logo transparant_edited.png

NIEUW - BUSINESS COACHING

Twijfel je om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar durf je de eerste stappen niet te zetten?

Of heb je al een zaak, maar je zit met veel vragen, je kan niet goed met moeilijke situaties (bijvoorbeeld moeilijke klanten) omgaan? 

Je kan bij mij terecht voor individuele online coaching sessies of voor trajecten. In deze sessies combineer ik mijn eigen ervaring als ondernemer met verschillende coach opleidingen en mijn 

opleiding in toegepaste psychologie. 

Naast business gerelateerde thema's kan je bij mij terecht voor volgende:

 

  • Stoppen met piekeren

  • Werk - prive balance

  • Doelen bepalen en behalen

  • Stress, Burn-out en Bore-out

NKN_0508.jpg
bottom of page